Bye broes

Tar en paus ha de bra :*


Aaaaa maaajj gaaad


Simma och nytt

Efter skolan åkte jag Emma och mamma o simma för vi blev tvungna av skolan, först strunta vi i det när alla andra gjorde de haha men vi kom inte undan :D så nu har jag E i alla ämnen nice brä. Sen så kom dom andra två skalen idag + skitsnygga hörlurar!
Nu ska jag till trappan puss!


Skalen (inte alla läs inlägget jag skrev igår)


Åh myspys


Godnatt!

Har nyss duschat och sådär,nu ska jag sova, juste idag kom vissa av skalen jag beställde här om dagen, beställde 8 skal tror jag det var, 6 av dom har kommit, bara massa glitter :') sen två bumpers ett blått och ett rosa, sånna som bara sitter på kanten ni vet, sen hörlurar också men de har inte kommit än, visar skalen som kommit imorgon, plus de andra om de nu kommer imorgon , puss!


Godmorgon tisdag!

Gick nyss till skolan råka försona mig lite.. Här är dagens outfit:


På väg hem

Efter skolan gjorde jag Matterhorn jag har missat så nu är ja godkänd i matte så det är skönt! Sen gick jag till trappan en stund och nu är jg på väg hem i kylan och fryser ihjäl om mina fingrar så vi hörs! Puss!


Vad jag gjorde i helgen

I fredags var jag, Emma och Åsa hennes mamma på friends arena för att gå på julgalan! Det var sjukt kul och alla var jätteduktiga! :D Sen åkte vi hem och jag sov hos henne, vi vaknade ungefär vid 11 kanske och då åkte jag och träna och så sen var jag på trappan så. Sen på söndagen chilla jag bara hemma sen på mammas julkonsert sen åt vi donken till middag :)
Puss


NU börjar ja igen

Jag har ju iPhone nu som ja köpte i fredags och sen dess har inte appen funkat men nu gör den de så nu kan jag blogga. Vad jag gjorde i helgen kommer i ett annat inlägg, puss!


FREEEEDAG




Imorgon är det fredaaaag :D

Haha wiie, nej men fan vad snabbt veckan har gått det är helt sjukt! Idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att gå i skolan och kanske köpa iphone men aaa ja veet inte annars :) Vi hörs puss!

JULKALENDERN <3

Hahah alla ba åh den är så dålig blabla den är ju fan bääst :D Nej nu ska jag kolla för imorse sv jag nä den va haha, puss!

OJ

Har heeelt glömt att blogga haha, bloggar imorgon när jag vaknat, puss! :*:*



Nytt

Kom nyss hem från jakobsberg med emma och jag köpte:
Tights från Gina Tricot 199:-
Puder från Lindex 99:-





Julmorgon ❤






Vad jag köpte

Först köpte jag underkläder och present tlll emma, (rosing) så de visar ja inte men de ligger i påsen haha
En tjocktröja, helt jävla ubderbart mysig och len inuti, från gina tricot för 349:- så värt.
Ett par fakeuggs fast ja hade likadana förra året och dom höll hela vintern och läckte aldrig in, 599:- kosta dom på eurosko



Mot stinsen




RSS 2.0