HAHAHHAHAHAHAHAH

Stoltheten som uppstår när Moa stannar upp för att kolla vart jag är så kommer jag i rusande fart förbi och vinkar hejdå

Tack Moa

Tack för du hjälpte mig lite med headern! Jag ska fixa mer på bloggen sen när jag kommer hem för har inte photoshop här på pappas dator. Ska fixa lite i menyn och så :) Men nu kommer snart Moa familj hit så ska vara social.
pusss

Skiidor

Nu ska jag snart börja göra iordning mig, vi ska dra och hyra skidor för våra andra var för små osvosv.. Jag kommer tebaka vid 1-2 kanske ;) ha en bra dag pusss!

@bilen

Hej alla glada människor som är på filmnatten eller i spanien.. Själv har jag suttit i en bil i 5 och enhalv timma.. Och sitter här fortfarande.. Fuck jag orkar inte. Har ifs stannat en gång på donken, sovit en timme, lyssnat musik, kollat film men tiden har endå gått lååångsamt. När jag åkte kvart i 3 var det skiitljust och nu är det kålsvart.. Är snart framme så hörs då. Bye


Hejdå alla underbara vänner i kungsängen ♥

Nu drar jag till Idre snart! Vi hörs när jag har lust att skriva osv!
peace !

Godmorgon alla gladaa

Är verkligen på bästa humöret! Skitglad :D hihi men klockan elva ska jag få skjuts till emma så vi hinner träffas innan jag åker, micke och cazper komemr kanske också, men det blir isf liet senare. Sen drar  jag väl hem vid 2 och laddar min mobil till 100% så jag kan lyssna på usik hela vägen! Kommer KANSKE blogga i bilen men jag mår så illa då haha, men vi får se när vi hörs igen!
puss :)

(ni får tyvärr ingen bild, ser ut som ett troll..)


Utgång

Ska snart ut  och träffa bästiis, innan jag åker och sånt.. Åh kommer sakna dig :'( Och jag saknar Evelina sjukt mycket, vill att du ska veta att jag tänkerpå dig varje dag ♥ Iaf, vi ska typ sitta och chilla, snacka om massa saker och ha det bra! bloggar nog när jag kommer hem sen ikväll vid 10, sen hinenr jag nog göra nåra inlägg imrgon , åker ca kl 3 :)
pusss
bästisar ♥

VIT/SVART

hjääääälp mig, vilken färg?! båda är lika snygga men hänger mest på vit alltså.. passar bäst till lite genomskinliga skal osvosv..
MEN KOMMERNTERA NU VAD NI TYCKER!!

HAPPYYY

Jag, emma och mamma åkte  till jakobsberg för att kolla när mitt abonemang gick ut osv, och det visade sig att det går ut den 1a mars, alltså på torsdag ! Men jag är ju liksom inte hemma då eftersom jag är i idre, så på söndag eller lördag ska jag och mamma åka till jakan och förlänga abonemanget tele 2 och då får jag en iphone 4s :') hihi fett glaad! Men ska fortsätta packa sen drar jag kanske till Micke, annars träffar jag dom ikväll.
Ha en bra dag, puusss !

ASSÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR


<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Hur jag sminkar mig/Vad jag använder för smink

(varning för fula iphonebilder, har tappat bort sladden till systemkameran så funkar inte att ladda upp och minneskortet är skitskumt..)
Jag börjar med att ta på fondation över hela ansiktet.
äLskar denhär, den täcker sjukt bra och en perfekt färg. NR 45
Sen sätter jag på puder från Isadora nr 14. Tycker den är sjukt bra!
använder denhär borsten från hm:
Bra, mjukt och så :)
Sen målar jag ögonbrynen men en ögonbrynspenna från h&m, lightbrown, har tyvär ingen bild-


Sen sätter jag på mascaran one by one, enligt mig universums bästa mascara ;) den borde alla ha! älskar't
Ovh sen denhär, också sjukt bra men inte lika bra som den andra ! Men rekomenderar denhär för er som har stora ögon hehe .
Sen denhär rougen, helt okej.
Och en eyeliner, så fucking bra jag dör, men den är "nervässad" haha, eller vad man säger så ser inte vad den heter och glömde fota den, men den är iaf riktigt bra.

Det var allt hoppas ni blev näjda och fick nån idé om att köpa nått :)
puss

Förlåt :)

Ledsen att det har vart usel uppdatering idag men har haft fullt upp och inte orkat. Men först var jag med Emma och Micke. O juste jag skypa med lyckisen Eve soom är i spanien imorse också! Iaf, jag drog hem sen från att har vart med emmaomicke, så städa jag mitt rum och lite sånt. Och nu har jag suttit och laddat ner 40 låtar till m,obilen som jag ska ha på tisd i bilen på väg till idree.. 6 timmar wiiie.. Aja har laddat ner 4 filmer också s¨kommer nog ha saker attt göra ! Kankse blogggar mer sen, pussss

Träning

Nu sitter jag i bilen på väg till gymet! Efter det ska jag hem och duscha sen träffa Emma :) pusss


Död

Ja.. Rubriken säger det mesta om mig just nu.. Somnade typ kl halv 2 och vakna 8 halv nio inte konstigt att man är halvdöd.. Jag gick och la mig i mammas och pappas säng, somna där (som var inte hemma) sen när jag vakna till av ett mess låg Emma min syster där och hade också slocknat.. Sen kom mamma o pappa så nu ligger jag i min säng och ber om ursäkt för dåligt uppdatering. Imorgon är det söndag och mina planer är: träna, träffa Emma och Micke, packa
:) på tisdag drar jag ju till Idre. Men kommer kunna blogga där för kan mobilblogga och har med en dator ;d
Godnatt!


jobba på ny design + header

Nu ska jag sätta igång ! :) får se om jag ger upp eller nåt hah? men denhär har vart en så längbe för jag inte har orkar eller inte har tid, men nu har jag! höörs

lördaaaaag

Sitter hos Emma, fast hon sover men jag vakna för en timma sen typ haha.. Idag vet jag inte vad som händer, antingen bara ta det lungt och trappan ikväll, eller ut och träffa någon :) Har inte så mycket attt säga men vi får höras när jag kommer hem eller nått!
pusss'

S P O R T L O V

VI HÖRS IMORGON
hej skomakartumme.. Hhahaajbhaha

home tonight

ska inte ut idag, måste plugga och jag hinner görs sminksak till bloggen och fixa om den lite :) ligger och lyssnar musik och vill uut... Imorgon är det ääääääntligen fredag! lovelovelove! Det gör sjukt ont att ligga så som jag ligger just nu.. intresseklubben antecknar ellerhuuur.. gah vet inte vad jag ska skriva, kommer nog en ny design osv ikväll.
ha d kul ´
ciiaaooooo


trött!

amajgaad.. e så sjukt jävla trött!! Aja ska gå till  skolan tjugo i 8, börjar 8, fööööör tidigt. Men men, veckan har gått asfort , tummen upp för det liksom! Har inte så mycket att skriva. På fredag ska jag sova hos emma och kommer antagligen inte hinna blogga alls! Ha en bra dag alla fina läsare :)
puss !

dagens outfit (?)

munktröja - BikBok
linne - Gina tricot
tights - H&M
HAHAHHAHAHAAHHAussschhhhh

Godkväääll :)

Blev tyvärr ingen träning för jag var så jävla sjukt klantig och glömde skor.. så drog till emma och vi tog bussen till trappan. Har bara chillat däär och sa hejdå till Evelina som ska till spanien imorn.. kommer sakna dig så sjukt mycke. aja får chatta med henne på facebook och hålla kontakten mycket när hon är borta ! Ska duscha snart sen typ sätta på en film, har sovmorgon till halv 11 imorgon så kommer nog blogga då så hörs vi imorgon. kanske visar vad jag andvänder för smink och så då, eller vad tycker ni om det? ;)
Godantt ♥
mobba inte, oplattat hår osv.. blää
ska duscha nu
loveee

uppdate

Har inte vart så bra uppdatering, men man måste ju ha tiid. Och det har jag nu! Har nyss käkat och ska snart åka och tränna, spinning 60 min , iiiiiih.. Ska duscha och fixa mig och byta om lite där sen drar jag direkt till trappan. Så kanske bloggar nått från mobilen :) Ni får kommentera vad jag ska blogga om. Ha en bra dag vi hörs ikväll !

Plugg

Vi hörs senare, hinner inte blogga måste plugga till provet . Bye


JA TACK.


Nora ♥

Jag och Nora
Min andra kusin Thea och Nora, (syskonen då) dör va söta
jag vill ha en lillasyster typ nuuuuuuuuuu

Bada

Tar ett bad nu, hörs!


Söndaag

godmorgon på er ! Ska snart åka och köpa nya skor till mig, uggsen jag köpte börjar läcka in även fast dom var rätt dyra.. eller ja, typ 700 men jag tycker att om dom kostar det ska dom väl ändå hålla en hel vinter? :s Men ska köpa nåra som jag kan ha både nu och när det blir lite mera vår. Sen måste jag plugga engelska också, har knappt pluggat nånting och provet är på tisdag. blää
ppeeaaccee

HAHAHAAAHAHAHAHAAHA

bilden gjorde mig daaaaaaag

Fiskebensfläta

Har precis gjort en fiskebensfläta på mig, får se om jag ska ha det ikväll eller om jag tar ut den. Dagen blev bättre än vad jag trodde, på gympan när vi åkte skridskor gick det bättre än igår så det är roligare att åka om man kan :) Hära kommer bilder på flätan, lite fail men who cares?


INSTAGRAM

FÖLJ MIG SÅ FÖLJER JAG DIG

Godkväll :D

Har varit på trappan hela kvällen.. Och har jag fått iphonen också ! Sen har jag ett hårstrå i ögat som inte går att får ut.. Intresseklubben antecknar.. Nej men ska gå och duscha snart sen kolla film ;) imorgon är det fredag !! Hihi nej men börjar 8 och har bara jobbiga lektioner och då menar jag bara jobbiga.. Gympan=skridskor
Matten=diagnos
Spanskan= skitbajs hatar bara det
So= skittråkigt
Engelska= film ! :D

Aa bara eng som är rätt kul .. Fml, aja sen är det helg så bara att stå ut.
Puss.


äntligen..

Äntligen har min iphone kommit, så snart ska jag och mamma åka och hämta den på posten ! Skönt, hoppas inte allt har försvunnit nu.. typ allá spelrekord :$ bilder+musik var jag smart och ladda över till datorn innan jag skicka den så inte alla (främst bilderna) skulle försvinna.. Fina minnen vi man inte bara kasta bort sådär. Men vi får sen om allt är kvar eller inte!
Men nu ska vi åka om nån minut och juste Emma gick nyss hem om ni ville veta fast ne
puss

(ingen bild på mammas dator)


Mitt Sportlov;

Fredag: skolan.Träffa kompisar och trappan på kvällen
Lördag: SOVA och trappan
Söndag: inget bestämt
Måndag: Träffa Emma och säkert Micke och så innan jag åker, packa osv
Tisdag: IDRE!
Onsdag: åka skidor i idre, vara med moa :d
Torsdag: samma som ovan
Fredag: samma som ovanovan :$
Lördag: åka hem, träffa nån ?
Söndag: Vara med Emma :D
puss ♥

duschat

Har nyss duschat och ska snart hoppa ner i sängen ;) Börjar sjukt tidigt imorgon ska kommer KANSKE hinna blogga, men man vet aldrig om jag försover mig eller nåt annat kul haha.. Kommer göra ett tidsinställt inlägg som ni får läsa imorgon bitti, ifall jag inte hinner blogga så har ni ju iaf detdär att läsa! Så det är ju bra.
Och min jädrans mobiljävel kom inte idag så den skulle komma imorgon istället-.- Men när den kommer, så blir det myycket bättre uppdatering för då kan jag mobilblogga osv, mer bilder i inläggen, jättejobbigt när man måste hålal på med en fkn sladd och föra över från mobilen när man har sony ericcson.. oj jävlar vad jag babblar hahhahahahhah
tackåhej
ååh saknar..
MITT HÅR ÅÅH MITT HÅR VARFÖR I HELVETE FÄRGADE JAG FUCKING FITT BRUNT?
oj, förlåt gud :)

FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN

har nyss skaffat, vore kul och du följde mig så jag kommer igång lite? (a) följer du mig följer jag dig ;d
Följ min blogg med Bloglovin

StAtIsTiKeN HöJs

RUBRIKEN SÄGER ALLT!
FORTSÄTT SÅ SOM NI GÖR NU
xoxo

mag+rump pass

Nu ska jag som vanilgt en onsdag iväg och träna ! kämpaaa. Passet börjar kl 5 så har inte så brottom, eller jo lite hihi. Fyfan vilken tränignsverk man får av detdär jävlans passet, skiitjobbigt lovar att hur vältränad man nän är, så får du träningsverk. Men efter vet jag inte om jag hinner blogga för ska äta,duscha och fixa mig lite sen vidare till trappan! Om jag hinner och orkar efter detdär..
Ha det bra så hörs vi när jag kommer hem från trappan eller träning
pusss
oolldd piic'

JAG VILL INTE HA BAJSSNÖ

Pallar inte gå till skolan i snöstorm eller vad det nu är haha.. Aja, är klarfixat (?) nu och ska snart äta frukost sen bara sätta mig i soffan med datorn och teven. Ska typ gå om en timma så har massaa tid. Efter skoloan ska jag åka och träna med mamma. Sen vet jag inte om jag hinner komma ut på kvällen men i hope so :)
Ha det bra puss!
Bild jjag tog nyss

Godnatt

Kom nyss hem från trappan, fick GÅ hem i snöstormen.. Skitjobbigt men sånt får man ta hihi. Ska hoppa in i duschen snart och sen lägga mig och kolla på någon film. Börjar som vanligt halv 11 imorn så de najs! Ska ändå gå upp typ halv nio för det skönt när man har tid osv.. Imrorgon kommer jag och mamam nog åka och hämta iphonen på ica om den nu har kommit, vi hörs imorn peeeeaaaacccceeeeeeeeee :)

YEY

Mamma berättade nyss att min mobil är på väg ! Skönt, orkar inte med att ha xperia längre.. Fan vad jag längtar till imorgon då jag ängtligen kan vara inne på facebook hela tiden, temple run, instagram, smsa normalt, aa och bara ha en iphone, mycket skönare att kunna mobilblogga och sånt :) Nu ska jag snart äta sen träffa kompisar på trappan.

I taket lyser stjärnorna

Jag och Emma sitter i soffan och kolla på i taket lyser stjärnorna. Ikväll ska jag ta mig till trappan! Men min iphone har spräckt skärmen så när den kommer tillbaks från lagningen så kommer jag moiblblogga och så ;)  Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen så får ni ha det så bra
puss

Börjar om

Börjar om här istället, hade en blogg med emma förrut men vi valde att ha varsina bloggar istället! Så här är EMMAS blogg :) Men jag är då Elin Ljung och kommer blogga mest om mitt liv ochsåvidare ;d  Hade halvdag i sklolan idag så var hemma redan klockan 1 ! :D Men nu ska jag och min jävla idiot till kompis gå och skaffa ett liv !
Vi hörs senare pusshej !

RSS 2.0